MANİSA / ŞEHZADELER - Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan Ortaokulu

Nis

ŞEHZADELER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN METİN GENÇAY'A OKULUMUZU ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Nis

İl milli eğitim tarafından düzenlenen okullar arası şehrim benim evim isimli yarışmaya katılmış olup ilçe 4. sü olduk.Sosyal bilgiler öğretmenimiz Furkan TAŞDEMİR ve öğrencilemizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda "Enerji Tasarrufu" haftası kutlandı.

Ock

Okulumuzda "Dünya Diyabet Günü" kutlandı.

Ock

Okulumuzda "Organ Bağışı ve Nakli" haftası kutlandı.

Ock

8A sınıfımız Spor etkinliği yaptı.

Ock

7A sınıfımız Spor etkinliği yaptı.

Ock

7A sınıfımız Bilgi Yarışması etkinliği yaptı.

Ock

7A sınıfımız kahvaltı etkinliği yaptı.

Ock

6A sınıfımız Oyun Saati etkinliği yaptı.

Ock

6A sınıfımız Bilgi Yarışması etkinliği yaptı.

Ock

Öğrenci ve öğretmenlerimiz aziz milletimiz için şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapılıp ardından İstiklal Marşı okundu.

Ruhları şad mekanları cennet olsun.

Ock

2021-2022 eğitim öğretim yılında manisa şampiyonu olan kız futsal takımımız bu yıl düzenlenen kızlar futsal il birinciliği müsabakalarına spil ortaokulunu 7-1 gibi farklı bir skorla yenerek başlamıştır. Müdür yardımcımız serkan doğan ve beden eğitimi öğretmenimiz reyhan arabacıoğluna ve kızlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz

Ara

Şehzadeler kendin yap atölyesi sorumlusu olan bir öğretmeni refik açıkel tarafından okulumuzda 5. ve 6 . Sınıf öğrencilerimize 2 gün robotik kodlama eğitimi verildi.

Ara

Okulumuza 12-D sinema geldi.Öğrencilerimiz tarafindan büyük ilgi ve heyecanla izlenmistir.