MANİSA / ŞEHZADELER - Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan Ortaokulu

May

ŞEHZADELER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN METİN GENCAY OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞLERDİR.OKULUMUZU İNCELEYEN,EĞİTİM-ÖĞRETİM HAKKINDA DEĞERLİ FİKİRLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞAN  MÜDÜRÜMÜZ OKULUMUZDAN MEMNUN ŞEKİLDE AYRILMIŞTIR.SAYIN MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN OKULUMUZ BAHÇESİNDE YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA ORGANİK TARIM BAHÇESİ YAPILMIŞTIR.ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİLERİ ÇAPALAYIP KENDİ ELLERİYLE DİKTİKLERİ FİDANLARIN BÜYÜME AŞAMALARINA BİZZAT ŞAHİT OLACAKLAR.

May

BU YIL 104. KUTLANAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI BÜYÜK COŞKU İÇİNDE KUTLADIK VELİLERİMİZİN  YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ PROGRAM ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN GÖRSEL ETKİNLİKLER VE TİYATRO GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLAMIŞTIR.

Nis

ŞEHZADELER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN METİN GENÇAY'A OKULUMUZU ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Nis

İl milli eğitim tarafından düzenlenen okullar arası şehrim benim evim isimli yarışmaya katılmış olup ilçe 4. sü olduk.Sosyal bilgiler öğretmenimiz Furkan TAŞDEMİR ve öğrencilemizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda "Enerji Tasarrufu" haftası kutlandı.

Ock

Okulumuzda "Dünya Diyabet Günü" kutlandı.

Ock

Okulumuzda "Organ Bağışı ve Nakli" haftası kutlandı.

Ock

8A sınıfımız Spor etkinliği yaptı.

Ock

7A sınıfımız Spor etkinliği yaptı.

Ock

7A sınıfımız Bilgi Yarışması etkinliği yaptı.

Ock

7A sınıfımız kahvaltı etkinliği yaptı.

Ock

6A sınıfımız Oyun Saati etkinliği yaptı.

Ock

6A sınıfımız Bilgi Yarışması etkinliği yaptı.

Ock

Öğrenci ve öğretmenlerimiz aziz milletimiz için şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapılıp ardından İstiklal Marşı okundu.

Ruhları şad mekanları cennet olsun.