MANİSA / ŞEHZADELER - Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan Ortaokulu

Ock

2021-2022 eğitim öğretim yılında manisa şampiyonu olan kız futsal takımımız bu yıl düzenlenen kızlar futsal il birinciliği müsabakalarına spil ortaokulunu 7-1 gibi farklı bir skorla yenerek başlamıştır. Müdür yardımcımız serkan doğan ve beden eğitimi öğretmenimiz reyhan arabacıoğluna ve kızlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz

Ara

Şehzadeler kendin yap atölyesi sorumlusu olan bir öğretmeni refik açıkel tarafından okulumuzda 5. ve 6 . Sınıf öğrencilerimize 2 gün robotik kodlama eğitimi verildi.

Ara

Okulumuza 12-D sinema geldi.Öğrencilerimiz tarafindan büyük ilgi ve heyecanla izlenmistir.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Gününde ,okulumuzda görev yapmış olan eski öğretmenlerimiz Bedriye Aksakal, Naime Demirbaş'ı ağırlamaktan onur duyduk.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve minnetle andık.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını çoşku ile kutladık.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet UĞURELLİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram IŞIK okulumuzu ve Hamzabeyli Köy Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği toplantımızı yaptık.

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA

Ekm

Okulumuz 6A öğrencilerimizin Tangram çalışmaları ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı Kod Haftası etkinliklerine katıldık.

Ock

HEYECAN DORUKTA:)